drijvend-paviljoen-rotterdam

Drijvend Paviljoen Rotterdam

AV Specials

Een kwestie van maatwerk

Steeds vaker is er de wens bij de klant dat moderne presentatietechnieken worden geïntegreerd. U wilt continue uw klanten voorzien van de meest actuele informatie. Tafels, balies, statafels en banken, de ontwerp- en interieurbouw afdeling van Villa ProCtrl realiseert iedere iPad/TV insert uitdaging. Een wachtkamer of hotellobby met zithoek kan perfect worden voorzien van iPad houders aan de bank of zitgroep. Presentatieruimten voorzien van wanden met touchscreen schermen. Villa ProCtrl realiseert vele maatwerk oplossingen in het AV werk waarbij techniek en design perfect moeten samengaan. Op de pagina AV specials staan een aantal voorbeelden uitgelicht. Heeft u een AV uitdaging voor Villa ProCtrl laat het ons weten en wij gaan samen met u aan de slag.

Hieronder staan enkele voorbeelden van Audiovisueel maatwerk.

Drijvend Paviljoen Rotterdam

Het drijvend paviljoen is bij avond een opvallende verschijning. De vele kleuren RGB LED verlichting toveren een prachtig schouwspel over het water.
Villa ProCtrl produceerde de 3 “huisjes” met presentatieschermen. De “huisjes” zijn voorzien van beeldschermen. Op de kopse einden is er LED verlichting aangebracht.

bouwhuisjesrotterdam1
bouwhuisjesrotterdam2
bouw-huisjes-rotterdam3
bouwhuisjesrotterdam4
bouwhuisjesrotterdam5
bouwhuisjesrotterdam6

Amsterdam RAI nieuwe stijl zenSAYtion MARK II

Amsterdam RAI kiest voor een nieuwe huisstijl en wil dit graag terugzien op hun nieuwe spreekgestoelten. De logo houders zijn zo gemaakt dat een gastspreker zijn eigen logo in de houder kan schuiven voor het Amsterdam RAI logo.

spreekgestoelte-katheder-lessenaar-zensaytion-rai-amsetrdam

zenSAYtion Mark II

The next level in the true luxury of presentation