Kies uit de vele opties en accessoires voor uw spreekgestoelte

Het juiste geluid

Shure MX 412 microphone

Microfoon

Merk: Shure
Model: MX400 series

Leverbaar in twee lengtes. De MX412 (12 inch 30,5 cm ) en de MX418 (18 inch 45,7 cm).
Uw Shure MX412 of MX418 zwanenhals wordt standaard geleverd met het kapsel R185B. De karakteristiek is niervormig. Ook leverbaar als (R184B) super nier richting- of (R183B) rondom-gevoelig kapsel.
De zwanenhals is flexibel en in de juiste positie te buigen voor de spreker. De microfoon is voorzien van een XLR aansluiting en past direct op de shockmount. Gebalanceerde, transformator output voor verhoogde immuniteit voor geluiden over lange kabels.

shure r185b

Microfoonkapsel

Shure Cartridge R185B. Het standaard geleverde cardiode microfoonkapsel (dit is feitelijk uw microfoon) voor op uw Shure MX412 of MX418 zwanenhals. De getoonde afbeelding is een uitvergroting. Dit onderdeel ziet u in de bovenste foto op het uiteinde van de zwanenhals gemonteerd.

Shure shockmount

Shockmount

Voor het perfecte sprekersgeluid monteert u de Shure MX series zwanenhals microfoon op de shockmount. De Shure shockmount is een rubberen houder met binnenin een XLR microfoon aansluiting. Met deze shockmount voorkomt u “rumble”. De ophanging ontkoppeld (meer dan 20dB) eventuele contactgeluiden, bijvoorbeeld doordat de spreker zenuwachtig op het spreekgestoelte staat te trommelen.

microphoen cable klotz

Microfoonkabel

Microfoonkabel mag niet ontbreken in het geheel. Om uw microfoon duurzaam en kwalitatief aan te sluiten maakt u gebruik van Klotz microfoonkabel voorzien van zwarte XLR connectoren. Leverbaar in diverse lengtes. Standaard word deze microfoonkabel geleverd in tien meter.

Voldoende licht

leesverlichting reading light

LED leeslamp

Met deze LED leeslamp kan de spreker zijn tekst perfect aanlichten. De LED lamp is voorzien van een zwanenhals en kan hiermee in de juiste positie gebogen worden. De LED lamp heeft een laag energie verbruik, een lange levensduur en wordt niet heet.
De leeslamp monteert u eenvoudig op de aansluiting in uw spreekgestoelte. Deze aansluiting is optioneel voorzien op uw spreekgestoelte. Informeer naar de mogelijkheden. LED leeslamp set inclusief voeding is universeel toepasbaar onafhankelijk van de netspanning.

Power

powercon contact doos 400

Contactdoos


Op uw spreekgestoelte is het handig om een stopcontact te hebben. Regelmatig wordt tijdens een presentatie gebruik gemaakt van apparatuur zoals laptop, iPad, beamer en/of leeslamp. Om uw apparatuur aan te sluiten op het lichtnet maakt u gebruik van de powerstrip. Deze contactdoos uit kunststof is voorzien van een powerCON aansluiting. U kunt op eenvoudige wijze de netkabel aan- en afkoppelen. Dit is handig wanneer u het spreekgestoelte gaat opbergen.

powercon kabel

PowerCON netkabel

Deze netkabel voorzien van powerCon stekker sluit u aan op de Powerstrip of op de centrale stroomaansluiting (indien aanwezig). De buitenmantel van deze kabel is van hoogwaardige Neopreen en blijft onder alle omstandigheden soepel en gemakkelijk op en uit te rollen. De professionele powerCON connector koppelt u eenvoudig aan en af.  Wordt standaard geleverd in een lengte van tien meter.

Herkenbaar

Villa ProCtrl Logo

Logo

Uw huisstijl mag niet ontbreken op het spreekgestoelte. Uw logo full colour geplaatst op het front van het spreekgestoelte. Lever uw logo daarvoor aan in EPS format en wij sturen u een tekening met het logo ter goedkeur alvorens wij dit plaatsen. Uw logo kan in de afmeting die u wenst op het spreekgestoelte worden aangebracht. Ook is er de optie voor een logohouder waarbij u het logo kunt verwisselen als er gastsprekers zijn.

logohouder-spreekgestoelte

Spraakwater

glashouder-spreekgestoelte-waterhouder-katheder-bekerhouder-lessenaar

Voorbeeld glashouder voor de modellen i-NoxZ en Space series.

glashouder-spreekgestoelte

Voorbeeld glashouder voor de modellen zenSAYtion series.

Glashouder

Als spreker is het prettig om een slokje water te drinken tijdens de toespraak. Wanneer het spreekgestoelte geen plek biedt voor een glas water zoals op de modellen Space, Voitablo, Plectorr en i-NoxZ series is het handig om een glashouder te plaatsen. Deze glashouder is gemaakt van RVS en klemt om de schuine rand van het acryl leesvlak en is demontabel.

Een kwestie van aansluiten

spietz media close-up

Cable Manager

Kabels op uw spreekgestoelte heeft u nodig voor het aansluiten van de laptop of iPad op de beamer of TV. De microfoons sluit u weer aan op de mengtafel van de geluidsinstallatie. Voor u het weet is het een wirwar van lelijke kabels die de presentatie verstoren. Met een Cable Manager van Villa ProCtrl in uw spreekgestoelte lossen we dit voor u op. In de Cable Manager komen kabels met de aansluitingen die u nodig heeft. Meestal zij dit de aansluitingen voor HDMI, RJ45 en 3.5mm jack voor het geluid van de laptop of iPad. De audio kabel sluiten wij standaard aan op een passieve DI (direct injection Box) om zo gebalanceerd via XLR naar de geluidsinstallatie te gaan. Alle kabels kunnen onder in het spreekgestoelte weer uitkomen op een patchpanel of als bundel door een grommet aangesloten op de vloerput in het podium. In de Cable Manager is ook plaatsing van een stopcontact en kabeldoorvoer mogelijk. De Cable Manager wordt afgesloten met een RVS deksel wanneer u het niet gebruikt.

Safety First

spreekgestoelte beschermhoes

Beschermhoes

Als u het spreekgestoelte niet gebruikt verdient het de beste bescherming. Een hoes op maat gemaakt voor uw model spreekgestoelte in een sterke stof met dubbele voering. U trekt eenvoudig de hoes over het spreekgestoelte. Beschermd tegen stof en ongewenste schade in de opslag.

Uw presentatie verdient het beste spreekgestoelte.