iTop Locker

Muurhouder voor uw iPad met digitaal pincode cijferslot en laad docking. De iTop Locker iPad muurhouder is geheel vervaardigd uit staal (zincor) met als afwerking slijtvaste poeder coating. In diverse kleuren leverbaar. Uw iPad is ook in de houder te gebruiken.

iTop_iPad_Locker_Villa_ProCtrl_2

iPad  wandhouder met pincode cijferslot

Villa-proCtrl_nr1-in-presentatie-materiaal-ipad-stands-wandhouder-wereldwijd-1000-1

Bediening slot

Uw iPad is veilig opgeborgen in de iTop Locker. Door het intoetsen van een 4 cijferig pincode (na elk gebruik te veranderen) opent u het slot. U kantelt de houder naar u toe en neemt de iPad uit de houder voor gebruik. Na gebruik plaatst u uw iPad terug, sluit de houder naar achteren, geeft uw 4 cijferig code in en u draait de houder in het slot. In de houder wordt uw iPad opgeladen. U kunt uw iPad ook bedienen in de wandhouder, alle knoppen zijn bereikbaar. Het slot is voorzien van een gebruikerscode. Deze code wordt bepaald door de 4 cijfers die u per keer bepaald bij het op slot zetten. Daarnaast zijn er 2 vaste (6 cijferige) master codes die u zelf kunt bepalen. Het cijferslot wordt gevoed door een 9 Volt blok batterij en gaat tot minimaal 15.000 openingen mee (bij gebruik van een 9 Volt Alkaline batterij).

iPad in siliconen beschermhoes

Uw iPad gaat inclusief siliconen beschermhoes (in diverse kleuren leverbaar) in de wandhouder. U heeft tijdens het gebruik uit de houder uw iPad altijd beschermd.

Montage

De iTop Locker monteert u met 4 bouten/schroeven aan de muur. De voedingskabel gaat via de achterwand van de kast door de muur.

iTop_iPad_Locker_Villa_ProCtrl_3

Features

Nederlands ontwerp
gemaakt in Nederland
docking functie
aansluiting voor hoofdtelefoon in de houder
alle knoppen toegankelijk in de houder
iPad in extra siliconen beschermhoes
staal (zincor) met poedercoating afwerking
digitaal pincode cijferslot na elk gebruik te veranderen
in meerdere kleuren leverbaar
2 master codes (6 cijferig) op het cijferslot
u bepaalt zelf de code
blokkering na 4 foutief ingevoerde codes
noodstroomvoorziening d.m.v. 9 Volt batterij op het bedieningspaneel
minimaal 15.000 openingen per 9 Volt (Alkaline) batterij
printplaat PCB met microprocessor gebaseerd op SMD technologie
iPad in de houder inclusief beschermhoes
beschermhoes in diverse kleuren leverbaar

Ontwikkeling

De iTop Locker is door Villa ProCtrl ontwikkeld voor het gebruik van de iPad in ziekenhuizen in samenwerking met BeagleBoxx. BeagleBoxx ontwikkelde een totaal concept voor iPad verhuur in ziekenhuizen. Lees meer op de website van BeagleBoxx over dit unieke concept. De iTop Locker iPad wandhouder is ook perfect inzetbaar in de retail, hospitality, sportschool en overige zakelijke markt.

iTop_iPad_Locker_Villa_ProCtrl_1

BeagleBoxx is de iPad in de zorg

BeagleBoxx is de iPad in de zorg. Een innovatief Informatie, Communicatie- en Entertainment service concept dat voor patiënten ”het wachten wil verzachten” en het welzijn wil verhogen.

HOORN Het Westfriesgasthuis in Hoorn is verkozen tot ‘meest gastvrije ziekenhuis van Nederland’.

Het ziekenhuis verdient volgens de jury de prijs omdat het “een ziekenhuis is dat patiënten verwelkomt met oprechte interesse. Kortom: gastvrijheid is goed verankerd in hoofd en hart.” Dat meldt onze mediapartner Radio Hoorn

De jury roemt onder andere het feit dat het Westfriesgasthuis patiënten een iPad biedt. Daarnaast zijn ze erg te spreken over de samenwerking met sterrenkok Ron Blaauw om lekker ziekenhuiseten te serveren en het koken met regionale producten.

westfriesgasthuis