Ontwerp & Productie
in eigen beheer

Ruwe lijnen

Elk product begint met een ontwerp. In ruwe schetsen worden de lijnen voor het ontwerp neergezet.

lectern-design-ontwerpproces-600

3D tekenpakket

De ideeën voor  het nieuwe ontwerp worden op de technische afdeling van Villa ProCtrl uitgewerkt in een 3D tekenpakket (Autodesk Inventor 3D CAD Software). De constructie en maatvoering worden nauwkeurig bepaald. Alle aanzichten en maatvoeringen worden doorgerekend. Materialen en productie technieken voorbereid. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Wanneer de 3D ontwerpen klaar zijn gaan deze naar de Marketing om uitgewerkt te worden in een foto-realistische weergave.

ontwerpen1
ontwerpen2
ontwerpen3

Productie

In de productie worden de onderdelen met geavanceerde technieken gemaakt. Dit verschilt van lasersnijden voor metaal tot 5 assige freesmachine voor houtbewerking. Alle processen en techniek in hout, metaal en kunststof worden samengebracht om voor u een perfect spreekgestoelte te produceren.

houtpakket-spreekgestoelte
space-production-lectern
space-epc-lectern-production
space-epc-lectern-monitor
space-epc=lectern

Het gaat om de kleinste details

Uw spreekgestoelte wordt pas echt perfect door de details en opties die Villa ProCtrl op maat laat maken. Voor de beste leesverlichting ontwikkelde Villa ProCtrl een paneel met (“hufter”-proof) schakelaar en connector voor de LED zwanenhalslamp. Ook de printplaten voor de diverse componenten worden in eigen beheer gemaakt.

led-leeslamp-spreekgestoelte
pcb-villa-proctrl

Techniek waar u niets van ziet

Naast een microfoon en leeslamp kan uw spreekgestoelte nog veel meer aan boord hebben. Uw spreekgestoelte kan in hoogte verstelbaar zijn (model afhankelijk) of voorzien van Domotica. Een cable manager die toegang geeft tot kabels om aan te sluiten op uw laptop. Al deze technieken bouwen wij voor u in. Waar nodig worden de patch-panels op maat gemaakt.

spietz-techniek-spreekgestoelte
domotica-spietz-spreekgestoelte
crestron-extender-spreekgestoelte
techflex-spietz-spreekgestoelte
sliding-desk-spietz-spreekgestoelte
kabels-spietz-spreekgestoelte
patchpanel-spietz-lectern-custom-made
spietz-lift-frame-lectern

NEN

Wanneer uw spreekgestoelte is voorzien van elektrische apparatuur wordt deze voorzien van een NEN-EN50110/NEN3140 Certificaat.

NEN
nen-enzo-villa-proctrl