Maak uw presentatie verstaanbaar...

Uw presentatie verdient het beste spreekgestoelte

Uw publiek verdient het beste geluid

Graag presenteren wij u de

Curv 500 van LD Systems.

Deze set is zeer compact een heeft een prachtig design. De LD Systems Curv 500 PS Set is een krachtig geluidsset met indrukwekkende specificaties. Dit geluidssysteem is breed inzetbaar voor spraak en media presentaties. Met zijn vermogen van 920 watt rms en een maximale output van 134 dB kunt u alle evenementen die meer power vragen aan. Uitermate geschikt om het geluid ver de zaal in te projecteren aan de hand van de line-array systeem, maar ook in staat om een stevige soundtrack in uw presentatie te laten klinken in de hele zaal.

Gebruiksgemak en Techniek

Uw set bestaat uit een 10 inch bassreflex subwoofer met een klasse D versterker, waarin alle aansluitingen en mogelijkheden zitten verwerkt. Naast een ingebouwde 4 kanaals mixer met 16 digitale effect presets en bluetooth, Heeft LD Systems diverse handige hulpmiddelen ingebouwd. Het systeem is beschermd tegen oververhitting, kortsluiting en heeft een ingebouwde limiter. In de subwoofer zijn een aantal presets ingebouwd die het makkelijk maken om de beste EQ-instellingen in uw ruimte aan te bieden voor het beste resultaat. Naast deze sub, heeft deze set een slave subwoofer.

Kwaliteit

Met het geluid van deze set zit het wel goed! LD Systems maakt voor deze set gebruik van hun eigen WaveAhead® technology. De 4 inch en de 1 inch drivers geven een extreem gedetailleerde klank weer met veel druk en dynamiek. Samen met de subwoofers die de volheid aan de klank geeft, is dat een ideale combinatie voor uw presentatie.

Deze CURV 500 PS set bestaat uit een twee subwoofer waarvan 1 met mixer unit, 8 satellieten, twee tussen statieven, twee smart adapters en 2 speaker kabels.

Start hieronder de Curv 500 WEB SPECIAL.
U krijgt online een demonstratie van alle mogelijkheden.
Onze medewerkers staan voor u klaar om u verder te informeren of te adviseren.

LDCURV500_WEBSPECIAL