anti_vibration_isolation_stand_ontkoppelings_plateau_zero_vibes_villa_proctrl_front_corian

ØVIBES

De perfecte ontkoppeling voor uw: Platenspeler, Luidsprekers, Versterker, DAC of Pre-Amp

ØVIBES (spreek uit als Zero Vibes) maakt een einde aan ongewenste vibraties in uw kostbare High End opstelling.  ØVIBES is de perfecte ontkoppeling dankzij een meervoudige (hybrid technology) opbouw van de beste anti resonantie producten. Deze proprietary technologie van Villa ProCtrl haalt het maximale uit uw luisterbeleving.

ØVIBES  dubbele aanpak

Met ØVIBES voorkomt u op twee manieren(hybrid technology) resonanties. Trillingen uit de vloer naar uw apparatuur. ØVIBES ontkoppeld uw draaitafel en verminderd de frequenties die rumble veroorzaken vanuit uw vloer. Bij gebruik onder uw luidsprekers gaat alle trillings-energie van uw luidsprekerkast in de demping van ØVIBES. De energie van uw luidspreker komt zo niet rechtstreeks in de vloer terecht. Door de ontkoppeling creëert u een strakkere laag weergave en vermindert u het “boem” effect.

ØVIBES

Uw buizenversterker staat trillingsvrij. Ongewenste trillingen komen zo niet in de buizen terecht. Ongewenste resonanties in buizen veroorzaken vervorming. Met ØVIBES is uw buizenversterker optimaal ontkoppeld. Ook andere apparatuur plaatst u op de ØVIBES. Uw geluidsweergave wordt sterkt verbeterd. Strakker laag, beter mid en hoog, meer scheiding van het geluidsbeeld.

zero vibes lab
anti_vibration_isolation_stand_ontkoppelings_plateau_zero_vibes_villa_proctrl_front_corian left

ØVIBES De perfecte ontkoppeling voor uw apparatuur

De opbouw van ØVIBES

Op de vloer staat eerst een rubberen schijf onder de RVS poot. In de RVS poten zitten rubberen dempers vrij van de buiten randen. Op deze rubberen dempers ligt de base plate van akoestisch dood materiaal. Op de base plate bevinden zich 5 antitrillingsdempers. Op deze dempers ligt de bodem van de ontkoppelings-unit. De zwarte doos is gemaakt van Corian in Deep Nocturne zwart. Dit exclusieve materiaal van Dupont beschikt over excellente akoestische eigenschappen. In de zwarte doos bevinden zeer meerdere lagen absorptie materialen die van ultra laag tot mid laag de trillingen omzetten in warmte. De constructie kan met gemak zware audio apparatuur aan (raadpleeg de documentatie voor de belasting).

ØVIBES ontwikkeld door Villa ProCtrl.

Vele metingen op diverse locaties met verschillende geluidsapparatuur en testen met vele soorten dempingsmaterialen en technieken hebben geleid tot de ultieme ØVIBES. Standaard verkrijgbaaar in de maat 450mm x 500mm. Ook voor u op maat gemaakt leverbaar. Opbouw en Base Plate in Corian DeepColour Nocturne zwart.
Uw ØVIBES wordt gemonteerd plug & play geleverd. Vanuit de doos direct onder uw kostbare apparatuur. Gun u zelf het genot van de mooiste muziek.

Inclusief 21% BTW 2986,-