iTop® Pro Kiosk de nieuwe standaard voor uw iPad Pro

Binnenkort brengt Apple de nieuwe iPad Pro op de markt. (vanaf oktober 2015 te bestellen en leverbaar vanaf november 2015). Villa ProCtrl leverde als één van de eerste ontwerpersbureaus en producent  een collectie iPad standaards op de markt onder het merk iTop®. De nieuwe iPad Pro zal vooral gericht zijn op de zakelijke markt. Het grotere scherm maakt de iPad Pro tot vervanger van de laptop. De iPad wordt al sinds de introductie massaal gebruikt door de zakelijke markt. Wereldwijd worden de iTop®  iPad standaards toegepast. Villa ProCtrl introduceert alvast een voorproefje van de nieuwe iTop® Pro Kiosk. De iPad Pro Kiosk geeft de gebruiker alle ruimte op het grote scherm voor een perfecte presentatie. De voorkant van de kiosk heeft voldoende ruimte voor uw eigen branding. De iTop® Pro Kiosk is gemaakt van metaal en voorzien van een duurzame poeder coating. De kleuren zijn volledig af te stemmen op uw huisstijl. Naast de iTop® Pro Kiosk zal ook de collectie iTop® Twist worden uitgebreid met iTop® Pro series vloerstandaard, wandhouder en tafelstandaard. Deze laatste serie is gemaakt van RVS en Solid surface.

iPad Pro processor

De iPad Pro draait op de A9X-processor, de opvolger van de A9-chip. Daarnaast zou Apple van plan zijn om een NFC-chip in de iPad Pro te stoppen, zodat je er een mobiele kassa voor Apple Pay van kan maken.

Voor iPad kassa’s heeft Villa ProCtrl een aantal iTop® Paymasters in de collectie. Ook deze modellen gaan een uitbreiding krijgen naar de iTop Pro Paymasters.

 

 

Bekijk de introductie video Apple iPad Pro.