Store in Store of lobby de iTop Kiosk+ is een aandachtstrekker

De series iTop Kiosk is uitgebreid met nieuw afwerk mogelijkheden.
De nieuwe kiosk voor uw iPad Pro 12,9 inch is leverbaar in portrait of landscape model.
U kunt voor de afwerking kiezen uit een poeder coating in kleur of voor een print met logo of reclame uiting.
Deze print kan op folie en geplakt worden of u  kiest voor magneet folie en kunt zo uw campagnes eenvoudig zelf wisselen.

Voor iedere toepassing
De iTop Kiosk is voor u de perfecte oplossing om van uw iPad Pro 12,9 inch een perfecte aandachtstrekker te maken. Of u nu een store in store applicatie wilt gebruiken in uw winkel of een info balie wilt plaatsen bij de receptie met de iTop Kiosk heeft u de oplossing.

Verwisselbare print
Het systeem van de iTop Kiosk is vervaardigd uit staal en voorzien van een slijtvaste poeder coating. U kunt ook de iTop Kiosk+ bestellen. Deze versie is in twee uitvoeringen leverbaar. 1 met een print op folie voor een vaste presentatie look. 2 met magneet folie om het uiterlijk van de iTop Kiosk voor uw iPad Pro 12,9 inch regelmatig te kunnen aanpassen.

In landscape of portrait
Ook leverbaar in landscape. Uw iTop Kiosk heeft een afneembaar achterpaneel die u toegang geeft tot de (de)montage van uw iPad Pro 12,9 inch. De voeding van uw iPad Pro gaat via de bestaande adapter geleverd bij uw iPad Pro 12,9 inch. U kunt de adapter probleemloos verlengen tot 3 meter met een officiële Apple voedingskabel. De kabel gaat via de kokers op de voet naar buiten. De bodemplaat is voorzien van sleuven om de kabel veilig en onzichtbaar te geleiden. De zwarte voetplaat is van door en door zwart MDF.

Met geluid
Uw iTop Kiosk beschikt optioneel over 4 geluidspoorten aan de bovenzijden en twee aan de zijkanten. Het krachtige geluid van uw iPad Pro komt zo tot zijn volle recht om uw presentatie van geluid te voorzien.